Blijf op de hoogte van de wetgeving inzake fiscaliteit

Account Resultant - FiscaliteitEven belangrijk als het is om aan alle boekhoudkundige verplichtingen te voldoen, is het aangewezen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op vlak van fiscaliteit. In Gooik staat het team van Accountant Resultant daarom op elk moment voor u klaar, zodat u steeds uitstekend geïnformeerd bent omtrent uw verplichtingen als ondernemer.

De meest recente wetgeving

De wetgeving inzake boekhouding en fiscaliteit is voor heel wat mensen én ondernemers een waar kluwen van regels, voorschriften en verplichtingen. Een goede accountant maakt u wegwijs doorheen het fiscaal landschap van uw ondernemerschap, ongeacht u het statuut van een éénmanszaak aanhoudt of zaakvoerder of vennoot bent van een KMO in de regio van Gooik. Tot de meest recente wijzigingen aan toe, zal Accountant Resultant u informeren zodat uw boekhouding tot in de puntjes voldoet aan alle richtlijnen.

Alles over fiscaliteit en belastingen

Het team van Accountant Resultant heeft een gedegen opleiding achter de rug en beschikt over jarenlange praktijkervaring. Dankzij de vlotte, professionele en accurate aanpak inzake uw boekhouding en fiscaliteit, kunt u te allen tijde op beide oren slapen wanneer u of uw onderneming aan een (belastings)controle onderworpen worden. Omdat u bij dit kantoor terecht kunt voor alles inzake uw persoonlijke en zakelijke belastingen, is het op punt houden van uw fiscale situatie binnen de kortste keren geklaard.

Verschillende soorten belastingen

Het aangeven van belastbare inkomsten is niet zo eenvoudig als het lijkt. Beschikt u over roerende en onroerende goederen of verschillende soorten beroepsinkomsten, of bevindt u zich in een complexe persoonlijke of zakelijke situatie? Account Resultant zorgt ervoor dat u op vlak van belastingen en BTW-aangiftes in orde bent en blijft. Afhankelijk van uw statuut (éénmanszaak, vennootschap) en de jaarlijkse omzet informeert het team u tijdig over de nodige maand-, kwartaal- of jaaraangiftes dewelke u dient te voldoen.

Een allesomvattende dienstverlening

Bij Accountant Resultant vindt u een complete dienstverlening, van A tot Z, zowel voor zelfstandige ondernemers en éénmanszaken als voor vennootschappen en KMO’s:

  • Fiscaal advies, financieel advies, strategisch advies
  • Indienen van maand- en kwartaalaangiftes (BTW)
  • Opvolgen van intracommunautaire aangiftes (BTW)
  • Indienen van de jaarlijkse listing (BTW)
  • Aangiftes voor de personenbelasting
  • Aangiftes voor de vennootschapsbelasting
  • Opmaken van jaarrekeningen